Spaar BeverWijkaanZee!

SPAAR BEVERWIJKAANZEE wordt eenmalig uitgegeven.

SPAAR BEVERWIJKAANZEE is een spaarplaatjesboek geïnspireerd op de oude Verkade- en Droste-albums met BeverwijkWijk aan Zeese verhalen en anekdotes. Van kust tot meubelboulevard, van de kermis tot strandfeest. En vele andere onderwerpen over personen, gebeurtenissen en monumenten.

SPAAR BEVERWIJKAANZEE biedt een originele blik in de tot de verbeelding sprekende Beverwijk en Wijk aan Zee geschiedenis.

SPAAR BEVERWIJKAANZEE verscheen 16 november 2018 en wordt samen gesteld en uitgegeven door Bibliotheek IJmond Noord en Stichting Nieuwe Gracht Producties, in samenwerking met vele boeiende Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs.

Verkrijgbaar

SPAAR BEVERWIJKAANZEE is verkrijgbaar bij Bibliotheek IJmond Noord à 15 euro per verzamelboek en wordt in een kleine oplage in full color gedrukt. De plaatjes (150 stuks; 1x30; 6x20) verschijnen in 2018/2019 gedurende zes maanden elke eerste werkdag van de maand en zijn verkrijgbaar bij Bibliotheek IJmond Noord, in envelopjes van twintig plaatjes à twee euro.

Bestellen

SPAAR BEVERWIJKAANZEE is online te bestellen via de website van de bibliotheek (www.bibliotheekijmondnoord.nl). U kunt via iDeal betalen. Na betaling kunt u een ontvangstticket uitprinten, dit het afhaalbewijs voor het verzamelboek. Bewaar dit dus goed. Uiteraard kunt u ook bij de klantenservice in de bibliotheek uw verzamelalbum bestellen en afrekenen.

Spaar beverWijkaanzee is prachtig,
hier blijf je plakken!

Blijf plakken:

in BeverWijkaanZee,
in de bibliotheek en

vooral ook in dit album...

Meer info www.bibliotheekijmondnoord.nl of om een album te bestellen.

  • ± 31 (0)6 400 218 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • © 2018 Made with love by Heleen Vink. All rights Reserved.